Snelmenu

Het bedrijf IT-generation

De activiteiten van IT-generation werd gestart in september 2006 als eenmanszaak in bijberoep door de zaakvoerder Verheirstraeten Jelle. In augustus 2009 werd IT-generation een fulltime job waarbij het hele land werd doorgetrokken om mensen te helpen met hun computerproblemen op freelance basis. Anderhalf jaar later op 1 april 2011 werd er beslist om de zaak om te dopen naar een eBVBA. Op 28 juni 2011 werd de oprichting van IT-generation BVBA een feit. Een jong bedrijf met reeds vele jaren ervaring werd geboren!

Het doel

Het doel van IT-generation is service bieden aan particulieren en KMO's met computerproblemen zonder de klanten aan te sporen om onnodige kosten te doen. Dit is nu zo, en dit zal in de toekomst ook steeds zo zijn
De reden hiervoor is dat wij merken dat er een bikkelharde concurrentie is op de verkoop van hardware, maar dat er slechts weinig bedrijven effectief ook goede support geven als er een probleem optreedt.
Het is uiteraard een feit dat de grote ketens en warenhuizen betere prijzen geven voor hardware, maar wie zal de klant helpen als er iets niet werkt? De grote ketens en warenhuizen zullen nooit bij u thuis over de vloer komen terwijl dit bij IT-generation de belangrijkste activiteit is.
IT-generation weet kortom waar computergebruikers nood aan hebben.
Bovendien werkt IT-generation nauw samen met andere bedrijven om u ook in drukke tijden snel te kunnen helpen.